50 views
Nu sunt recenzii inca
0/5

Str. Buday Nagy Antal nr. 23, Targu Mures

0265 211 111

www.taxicornisa.ro

taxicornisaviva [at] gmail.com

facebook.com/taxicornisaviva/

Despre aceasta companie de taxi

Proprietarul acestei firme de taxi nu a adaugat inca o descriere pentru compania sa. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Adaugati acum o descriere! Informati vizitatorii despre business-ul Dvs – cu ce se diferentiaza de restul firmelor din domeniu, de ce ar trebui oamenii sa aleaga serviciile oferite de firma Dvs in detrimentul competitiei, samd.

Servicii oferite

Proprietarul acestei firme de taxi nu a adaugat inca lista de servicii pe care le ofera. Doriti sa adaugati? Ajutati vizitatorii sa inteleaga daca serviciile pe care le cauta sunt oferite de firma Dvs, sau care sunt optiunile pe care le oferiti.

Nume Serviciu 1

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de firma Dvs de taxi. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.

Nume Serviciu 2

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de firma Dvs de taxi. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes..

Nume Serviciu 3

Adaugati informatii aici despre serviciile oferite de firma Dvs de taxi. Puteti adauga inclusiv tarife sau alte detalii de interes.

Program de lucru

Programul de lucru al acestei companii de taxi nu a fost completat inca de reprezentantii lui. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Adaugati programul acum! Informati-va vizitatorii in ce zile si in ce intervale orare sunt serviciile firmei Dvs disponibile.

Galerie imagini

Proprietarul acestei companii de taxi nu a adaugat inca nici o imagine. Adaugati imagini acum! Adaugati imagini cu flota, imagini cu soferii, imagini cu clienti s.a.m.d. – ajutati vizitatorii sa inteleaga ca sunteti o firma serioasa, competitiva, cu experienta.

Recenzii din Google - Exemplu demonstrativ

Modulul Recenzii din Google nu este activat pentru aceasta firma. Sunteti proprietarul acestei  firme? Activati acum! Recenziile pozitive din Google ajuta la cladirea unei imagini profesioniste a firmei Dvs, si ii ajuta pe cei nehotarati sa va aleaga.

[grw place_photo="https://maps.gstatic.com/mapfiles/place_api/icons/airport-71.png" place_name="Henri Coandă International Airport" place_id="ChIJd49YtoEcskARfodtna1dThE" pagination="5" text_size="120" refresh_reviews=true lazy_load_img=true reduce_avatars_size=true open_link=true nofollow_link=true]

Localizare prin Google Maps

Proprietarul acestei companii de taxi nu a activat inca localizarea prin Google Maps. Doriti sa activati? Ajutati potentialii clienti sa inteleaga unde este localizata firma si sa va viziteze mai usor.

Video de prezentare

Aceasta firma de taxi nu are inca un video de prezentare adaugat. Doriti sa adaugati unul? Un video de prezentare ajuta vizitatorii paginii sa isi faca o idee pozitiva despre firma Dvs, si sa fie mai deschisi spre a va contacta.

Formular de contact

Proprietarul acestei companii de taxi nu a activat inca formularul de contact. Sunteti Proprietarul sau un reprezentant? Activati formularul acum! Un formular de contact permite vizitatorilor paginii sa intre cu usurinta in contact cu firma Dvs pentru a solicita informatiile necesare. Astfel, cresc sansele de a-i transforma in clientii dumneavoastra.

Formular de contact demonstrativ - nefunctional